dinsdag 24 augustus 2010

Opening Spiritueel centrum de Bron

HTML clipboard
Opening spiritueel centrum
CUIJK – Spiritueel centrum de Bron opent zaterdag 4 en zondag 5 september haar deuren met twee open dagen. De naam de Bron is misschien bekend van het tijdschrift of de spirituele markten in de regio en daar komt nu nog een nieuw onderdeel bij.
De open dagen zijn allebei van 12.00 tot 17.00 uur, met op zaterdag om 12.00 uur de opening. De mensen die zich presenteren gaan in de loop van de tijd cursussen geven zoals: : chi neng qigong, meditatief boetseren, meditatie, mantrazingen en ouder/kind chi neng. Er worden regelmatig lezingen georganiseerd, een mediumavond, een inloopmiddag en soms een concert.
De eerste lezing wordt ingevuld door Jaap Bresser die daarbij ook een demonstratie Tulayoga verzorgd. Zondag 28 november is er een mantraconcert met Yvonne van Oostrum en Hein Braat. “We hopen dat te bieden waar behoefte aan is.
Alle activiteiten zullen steeds op de website zichtbaar zijn. Deze wordt actueel gehouden door Rinus de Vries. Het programma van de open dagen, met allemaal proeflessen is er nu al op terug te vinden”, legt initiatiefneemster Mariëtte van Roij uit.
Meer informatie is te vinden op: www.spiritueelcentrumdebron.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten