vrijdag 5 november 2010

Maand van de Spiritualiteit geopend

De Maand van de Spiritualiteit is zaterdag 30 oktober in Rotterdam op indrukwekkende wijze geopend door Eckhart Tolle, auteur van diverse bestsellers op het terrein van spiritualiteit.

In een uitverkochte zaal van De Doelen sprak de spiritueel leider tot de 1800 aanwezigen over het thema 'tijd'. De middag was georganiseerd door uitgever Ankh-Hermes.

Ruim twee uur lang werd het publiek meegenomen naar wat hij het Nu noemde. Waar we los van onze gedachten komen die ons gevangen houden in het verleden en los van zorg over wat er komen gaat. Met een combinatie van diepgang en humor en in momenten van ademloze stilte was de zaal zichtbaar onder de indruk.

Het was een geweldige start van de Maand van de Spiritualiteit, die verder geheel in het thema staat van 'Tijd maken'. Er staan nog diverse evenementen op het programma. Voor een overzicht van alle activiteiten georganiseerd door de partners van de MvdS en alle activiteiten georganiseerd door derden bezoek de agenda van de Maand van de Spiritualiteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten