vrijdag 9 december 2011

Tuinieren en zaden bewaren strafbaar..!

Het gaat maar door… Het beperken van vrijheden van burgers in de hele wereld, met de VS voorop. Natuurlijk dáár het meest in het oog springend zijn de bijna fascistoïde trekken die de Amerikaanse samenleving begint te krijgen. Sinds de aanname van de ‘Patriot Act’, vlak ná de aanslagen van 11 September 2001, is de VS in de ban geraakt van een overheid die alleen maar bezig is om haar burgers te ringeloren, te beknotten in vrijheid, af te luisteren, te vernederen in allerlei opzichten en vooral heel erg ‘onderdanig’ te maken..! Inderdaad: te ‘ontkrachten’..!

Maar wat is hier dan aan de hand..? Waarom gebeurt dit? Wel, voor de mensen die op de hoogte zijn van het grote wereldschaakspel, is het geen vraag maar een weet. Dit verhaal past keurig in het beeld van de afgelopen tien jaren!

Maar voor velen echter is het onbegrijpelijk dat de Amerikanen binnenkort, om maar weer eens een nieuw voorbeeld te noemen, hun eigen voedsel niet meer mogen verbouwen..! Tja, dat is de strekking van het artikel hieronder. Wanneer een wetsvoorstel omtrent beperkingen rondom het zélf verbouwen van groenten en fruit wordt aangenomen, is het voor bijna elke Amerikaan maar afwachten geblazen, als je dat tóch aan het doen bent, of wilt gaan doen.

WantToKnow.nl – Tuinieren en zaden bewaren strafbaar..!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten