vrijdag 3 september 2010

SCHOOL VOOR LEVENSKUNST GAAT WEER OPEN

Wie beter wil leren omgaan met de ups en downs van het leven kan binnenkort weer terecht bij de School voor Levenskunst ‘Meer mensen Méns’ in Arnhem.

Op 11 en 12 september is er van 11.00-17.00 uur vrije inloop in de Oost-Peterstraat 25 in het Modekwartier, vlak bij het Velperpoortstation. In kringgesprekken en open workshops ontdek je hoe je meer uit je leven, je werk en je relatie(s) kunt halen door af en toe tijd te nemen voor jezelf en beurtelings naar binnen te kijken en in de spiegels van anderen.

De workshops, jaartrajecten en retraites van Meer mensen Méns gaan over bewustwording: wie ben ik en waarom ben ik hier? Via meditatie, massage, beweging, levendige interactie en kunstzinnige expressie vind je je eigen antwoorden op deze vragen.

Behalve de maandelijkse Ontdekkingsavonden, die op 30 september weer beginnen, is er nu ook iedere maand ‘Deep Disco’, een nieuwe ontmoetingsvorm tussen Biodanza en meditatie. Deep Disco begint op 25 september in De Achtste Hemel, Oost-Peterstraat 23, van 21.00-24.00 uur.

De introductieworkshop ‘De Sprong in het Diepe’ is op 18 en 19 september. Een week later, op 24 september, begint het jaartraject Flowering: 8 weekenden t/m juli 2011. Van 1-3 Oktober kun je je hart ophalen bij ‘Wie is ik?’, een workshop over de maskers waarmee wij ons oorspronkelijke gezicht verbergen.

Wie van verre reizen houdt, kan mee naar Thailand, voor de bezinningsretraite ‘Vrede met wat is’, die van 19-26 oktober gehouden wordt in The Sancturary op het eiland Koh Phagnan. Deze Intensive wordt begeleid door Yoyo Olivier - van der Kooi, oprichtster van Meer mensen Méns.

Voor mensen die beroepsmatig met mensen werken en daarbij ook de wijsheid van het lichaam willen betrekken start van 26-30 november het leertraject Esbima (Expressieve structurele bindweefselmassage), een holistische methodiek voor het oplossen van chronische stress, het bevrijden van emoties en het bijstellen van de mindset.

Info: www.meermensenmens.nl, yoyo@yoyo.nl, T 026-3512967

Geen opmerkingen:

Een reactie posten