woensdag 6 oktober 2010

Boek presentatie

PRESENTATIE NIEUW BOEK NINA ELSHOF TIJDENS 15-JARIG JUBILEUM

DOETINCHEM – Op zondag 17 oktober 2010 vindt in De Kleine Holte in Doetinchem de presentatie plaats van het tweede boek van Nina Elshof: “Spiritualiteit werkt bij het opruimen”. De presentatie valt samen met het 15-jarig jubileum van Nina Elshof Feng Shui, dat op deze dag feestelijk gevierd zal worden.

Nina Elshof is in de afgelopen 15 jaar uitgegroeid tot een internationaal toonaangevend specialist op het gebied van Feng Shui. Deze eeuwenoude filosofie die letterlijk “wind en water” betekent, gaat over de inrichting van woningen en werkplekken, maar dan op een zódanige manier dat de bewoners of -op een werkplek- de medewerkers optimaal tot hun recht komen. Feng Shui is dus gericht op het creëren van harmonie en balans.
Nina Elshof houdt zich, naast individuele consulten voor bedrijven en particulieren, ook al jaren bezig met het organiseren van workshops en opleidingen. Daardoor zijn inmiddels vele mensen, aan de hand van hun woning, zich bewust geworden van hun kwaliteiten, mogelijkheden en toekomstperspectieven. “Een huis is niet alleen je derde huid, maar ook de ultieme plek die je stimuleert om te worden en te zijn wie je bent,” zo zegt Nina Elshof. “De invloed die je woning en zijn specifieke plattegrond op je heeft is enorm; zoals je huis is, zo ben jij ook. Zou je iets aan je huis, je werkplek of aan jezelf, willen veranderen? Of wil je je mogelijkheden willen vergroten? Met Feng Shui kun je antwoord krijgen op deze vragen.”
Ook in haar tweede boek “Spiritualiteit werkt bij het opruimen”, dat onlangs is uitgegeven, geeft Nina op een heldere manier praktische tips om je huis en leven op orde te krijgen. Het boek is vanaf medio oktober te koop.

Nina Elshof is ook de initiatiefnemer van het netwerk MyFengShui. Bij dit netwerk zijn verschillende professionals uit binnen- en buitenland aangesloten. Allemaal hebben zij hun Feng Shui-opleiding bij Nina Elshof gevolgd. MyFengShui is een keurmerk dat staat voor kwaliteit en vakmanschap (www.myfengshui.nu).

Wilt u meer informatie over Nina Elshof, over een consult, een opleiding of een workshop? Neem dan contact op via telefoonnummer (06) 53 86 29 78 of kijk op www.ninaelshoffengshui.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten