woensdag 6 oktober 2010

Spiritualiteit werkt bij het opruimen

Praktische tips om je huis en leven op orde te krijgen

Opruimen is een trend die veel aandacht krijgt in tijdschriften en op tv. Steeds meer mensen noemen zich ‘organizer’ of huishoudcoach: iemand die je kunt inhuren om orde op zaken te stellen in je privĂ©leven of werkomgeving.

Hulp in een chaos situatie is natuurlijk heel prettig, maar wanneer alles is opgeruimd en de organizer of coach is vertrokken, moet je het vervolgens zelf doen. Vaak vallen mensen dan terug in oude patronen, stapelen de troepjes zich toch weer op en slaat ook al snel de moedeloosheid weer toe.

Veel mensen hebben wel door dat de rommel in hun huis en in hun leven iets te maken heeft met hun persoonlijkheid. Maar het loslaten van oude ballast, die letterlijk en figuurlijk iets nieuws in de weg kan staan, is makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe krijg je greep op de chaos en breng je jezelf tot een grote opruiming?
Nina legt uit waarom rommel en chaos ontstaan, zodat je inzicht verkrijgt in de oorzaak en in de boodschap. De heldere, humoristische uitleg en de praktische en heel herkenbare voorbeelden, worden voorzien van vele nuttige tips.
Met humor geschreven en uitgevoerd in een mooie full colour paperback.

Nina Elshof is binnenhuisadviseur. Sinds 1995 werkt zij met Feng Shui, geeft adviezen en consulten, ontwerpt interieurs volgens Feng Shui-principes en begeleidt projecten. Bovendien is ze docent en geeft ze lezingen en workshops. www.ninalelshoffengshui.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten