donderdag 30 december 2010

Cursus "Numerologie"

Willy van Berkel
verzorgt in het centrum een introductie-avond numerologie

 
Jezelf in je eigen unieke kracht zetten!
Ieder mens heeft bij zijn geboorte zijn blauwdruk meegekregen, waar zijn eigenschappen op te vinden zijn. Die eigenschappen zijn een vast gegeven. Ze geven aan waarom het ene je zo gemakkelijk afgaat en waarom het andere zo moeilijk te leren of te veranderen is. Ze verklaren ook waarom je een bepaald gedrag vertoont of emoties ervaart, zoals blijdschap en vrijheid, maar ook onzekerheid of onrust. Of waarom je je bij sommige mensen niet op je gemak voelt of hen niet begrijpt.
Maar wat veel belangrijker is: waarom sommige zaken heel natuurlijk voor je zijn en vooral:
waar je energie van krijgt!
Met het toepassen van numerologie krijg je op een snelle manier inzicht in je eigen blauwdruk en levensloop. Numerologie geeft de getallen aan die belangrijk voor je zijn en die dat inzicht in zich dragen: je geboortedatum, je naam, je huisnummer, je telefoonnummer, je lievelingsnummer et cetera.
In deze eerste cursus met numerologie leer je wat jouw persoonlijke getallen zijn, welke betekenissen de getallen hebben en hoe je ze kunt gebruiken om je eigen leven (weer) te gaan creëren aan de hand van jouw allerliefste wensen. Of om natuurlijk inzicht in anderen te krijgen.

Cursus:
Data
7, 14, 21 en 28 februari en 14 maart VOLGEBOEKT
Tijd    
20.00 uur tot 22.00 uur
Kosten
100 euro, cursusgeld betalen voor de eerste les, geen pin mogelijkheid
Plaats   
In de Herberg, Markt 1a, 5431 EC Cuijk

Aanmelden is noodzakelijk via: rinus@debroncuijk.nl (aub complete adresgegevens en telefoonnummer vermelden) of per telefoon 0485-211 228.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten