vrijdag 31 december 2010

Workshop: huizen ontstoren

Marie-José Thijssen komt de workshop geven in het centrum.
We hebben allemaal al eens gehoord van wateraders en stralingsbelasting. Tijdens deze workshop leer je om je eigen woonplek te ontstoren. En kun je direct aan de slag met het ontstoren van huizen en werkplekken van anderen.


De enige voorwaarde om deel te kunnen nemen, is dat je in staat dient te zijn om ja/nee vragen te kunnen beantwoorden. Dit kan o.a. door met een pendel, biotensor of tarotkaarten te werken. Maar ook als je dit kunt door middel van spiertesten op jezelf of doordat je mediamiek bent, kun je deelnemen aan deze workshop.

Materiaal wat je nodig hebt tijdens deze workshop:
Een kopie plattegrond van de benedenverdieping van je woning met daarin alle ruimtes aangegeven. Dit dient een exemplaar te zijn waarop je mag schrijven.
Een kopie van de situatie van de woning. De contouren van de woning en de omlijning van het perceel. Ook dit dient een exemplaar te zijn waarop je mag schrijven.

Aan de hand van het materiaal wat de cursisten meenemen wordt op eenvoudige wijze uitgelegd hoe het ontstoren in zijn werk gaat. Daarnaast krijg je een handboekje waarin je na kunt lezen hoe het allemaal in elkaar zit.
Workshop huizen ontstoren

Datum:
maandag 10 januari
Tijd:
19.30 tot 22.00 uur.
Kosten per deelnemer:
35,00 euro.
Plaats:
Kievitenveld 50 5431 KV Cuijk
Aanmelden noodzakelijk: rinus@debroncuijk.nl aub complete adresgegevens en telefoonnummer

Geen opmerkingen:

Een reactie posten