vrijdag 31 december 2010

Workshop “Je aura helen en vernieuwen”

Door: Kees van der Maat en Johan Onvlee

Balans is het sleutelwoord in deze workshop. Waar heb je verbinding met het rustpunt in jezelf, waar ben je die verbinding misschien kwijtgeraakt of wordt die overschaduwd door de beslommeringen van het dagelijks leven. Voel je weinig of geen vrede in jezelf. Stroomt het niet. Waar heeft dat mee te maken? Wil je hier inzicht in en wil je hiermee aan het werk? Geef je op voor de workshop.

De aura is een spiegel van je geest, ziel en lichaam. Zij geeft niet alleen inzicht in je unieke kwaliteiten, maar laat ook zien hoe je optimaal met je energie kunt omgaan. Wat kun je doen om verstoringen in je aura te verhelpen en te voorkomen. Zij biedt een handreiking om onze kwaliteiten, gaven (wellicht verborgen talenten) tot uitdrukking te brengen en de belemmeringen op te ruimen. Meer jezelf te zijn; respect te hebben voor je naasten. Johan Onvlee laat je live genieten van de helende invloed van de Dorische muziek. Kees van der Maat is tevens ayurverda therapeut en zal vanuit die achtergrond een stukje ervaring geven van de ayurvedische dagroutine als bijdrage voor een natuurlijk ritme in je dagelijks leven.
Aan het begin en einde van de workshop wordt er een aura foto gemaakt. Je krijgt inzicht hoe om te gaan met de vrouwelijke en manneloijke energie in jezelf en hoe die in harmonie te brengen. Je krijgt inzicht welke voeding, kleuren goed voor je zijn; wat de kleuren je te zeggen hebben, welke dagroutine voor jou levensbevordelijk is.
Natuurlijk krijg je een persoonlijke lezing van de eerste en tweede aurafoto die opgenomen wordt op een cd-rom.
Je krijgt een kleuradvieskaartje mee naar huis van je helende kleur met praktische tips in je huidige ontwikkeling. Je leert op een praktische manier gebruik te maken van de energie van de chakra’s en die op een eenvoudige manier in balans te brengen

Datum: zaterdag 9 april 2011
Tijd: van 11.00 tot 16.00 uur
Kosten: 70 euro, inclusief lunch en koffie/thee
Plaats: in de Herberg, Markt 1a Cuijk

Aanmelden is noodzakelijk via: rinus@debroncuijk.nl (aub complete adresgegevens en telefoonnummer vermelden) of per telefoon 0485-211 228.

Maximaal aantal deelnemers: 10

Geen opmerkingen:

Een reactie posten