vrijdag 31 december 2010

Open huis de Bron

Om het nieuwe jaar goed te beginnen houd Spiritueel centrum de Bron zaterdag 8 januari open huis. De hele middag zijn gratis proeflessen te volgen en kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor activiteiten.


Ieder mens heeft een eigen unieke kracht en die kunnen we gebruiken in ons leven. Diana Kors noemt deze kracht: ik-kracht. “We hebben deze kracht allemaal meegekregen bij onze geboorte. Door omstandigheden en gebeurtenissen kunnen we deze kracht stukje bij beetje hebben losgelaten of zelfs zijn kwijtgeraakt. Soms zijn we helemaal op wilskracht overgegaan hetgeen ons uitput, of soms doen we dingen die eigenlijk niet bij ons passen.” Diana Kors gaat met de cursisten aan de slag om deze kracht te hervinden en/of te verstevigen. Tijdens het open huis is een gratis introductieles over deze cursus van 4 avonden, te volgen.
Helemaal nieuw in het programma is Bronyoga-de basis. “Deze yoga cursus is puur gericht op het leren ontspannen van lichaam en geest en is in het bijzonder geschikt voor de beginner. Er worden geen asana’s of houdingen gedaan. Het gaat er om dat we onze rust en balans terugvinden op het fysieke, mentale en emotionele vlak. Hierdoor worden de oefeningen inspirerend, energiegevend, zingevend en bevorderen zij onze gezondheid in alle opzichten.” Aan het einde van de middag kan men mee komen zingen met Yvonne van Oostrum. Zij zingt mantra’s om te ontspannen en te ervaren wat klanken met je kunnen doen. “Tot op de dag van vandaag vind ik het een voorrecht om mantra's te zingen. Buiten in de natuur, in kerkjes en kloosters en daar waar mensen samen willen luisteren en zingen. Je hoeft geen ervaren zanger of zangeres te zijn”, aldus Van Oostrum.
Het open huis is gratis te bezoeken in de Herberg, Markt 1a, Cuijk, aanvang: 13.00 uur. Meer info: www.debroncuijk.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten