donderdag 30 december 2010

Dans het leven, Biodanza

Diana van Rijn
is Biodanza didactisch docent-trainer en opgeleid in Amsterdam en Milaan “Sinds 2004 geef ik les aan wekelijkse groepen en in organisaties. Biodanza betekent voor mij thuiskomen in mijzelf.
Ik voel me verbonden met mijzelf en anderen en geniet intens van de schoonheid en de liefde van de natuur. Mijn verlangen is om Biodanza in de wereld te brengen en ruimte te creëren voor mensen om zich opnieuw met zichzelf en anderen te verbinden en het leven meer kleur te geven. Ik nodig je van harte uit om jouw levensdans te komen dansen. Wil je de uitdaging aangaan om naast plezier in het dansen, je te verbinden met de anderen in de groep, samen te groeien en verdiepen in de vijf lijnen van Biodanza: vitaliteit, seksualiteit, creativiteit, affectie en transcendentie? Je bent van harte welkom”

Biodanza betekent letterlijk de dans van het leven. Het is een methode voor gezondheid, integratie en persoonlijke groei, gebaseerd op de combinatie van muziek, emotie en beweging. Biodanza is eenvoudig en respectvol. De dansen voeden het gezonde deel in ons. Ons zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde, onze moed om te leven neemt toe. We krijgen contact met onze verlangens en we openen ons als vanzelf voor liefde en affectie. Tegelijkertijd hebben de dansen een diep ontspannende werking op ons lichaam. Stress lost op, onze weerstand en vitaliteit nemen toe, onze algehele gezondheid verbetert. Biodanza is opnieuw verliefd worden op het leven, genieten en thuiskomen bij jezelf, de kracht vinden om jouw waarheid te leven. Biodanza is voor mensen van elke leeftijd. Ervaring met dans is niet vereist. Het gaat niet om het leren van danspasjes, maar om volledig jezelf te zijn met dat wat er in het moment is. Je danst afwisselend alleen, met anderen of in de groep. Contact maken is belangrijk via de ogen, de handen en het hart. Zonder woorden, want de deelnemers praten tijdens de les niet met elkaar. Zo kunnen we ons verbinden met ons potentieel, onze instinctieve vermogens die we nodig hebben voor een leven van liefde, vitaliteit en overvloed.

Proefles:
Het is mogelijk om u in te schrijven voor een proefles. Bij 15 aanmeldingen zoeken we een datum en brengen u hiervan op de hoogte.
Hierna is het aansluitend mogelijk om u in te schrijven voor een cursus.
Data en mogelijkheden ontvangt u na de proefles.
Aanmelden is noodzakelijk via: rinus@debroncuijk.nl (aub complete adresgegevens en telefoonnummer vermelden) of per telefoon 0485-211 228.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten