zaterdag 12 november 2011

Bestel nu uw zonnepanelen tegen hoge korting

Laatste inschrijving voor actie Wij Willen Zon

Zonnepanelen 40 procent goedkoper binnen een jaar
Spring ook over! De stichting Wij Willen Zon wil de laatste partij zonnepanelen met toebehoren bestellen in het kader van de gezamenlijke inkoopactie die vorig jaar begon op de Dag van de Duurzaamheid op 11-11. Vanwege de massale belangstelling lukt het ons niet om iedereen die nog t/m 11/11 vragen heeft gesteld een antwoord te geven waarmee de knoop kan worden doorgehakt. De inschrijving sluiten wij daarom nadat we deze vragen hebben beantwoord. Wij nemen alle bestellingen op die tot het sluiten van de bestelpagina binnenkomen.

Stap met behulp van onze collectieve inkoopactie over en neem zonnepanelen. U krijgt het voordeel van de laagste prijzen voor A-kwaliteit panelen. Ze zijn daardoor zonder subsidie zeer betaalbaar. De systemen zelf (hardware, zonder installatiekosten) zijn bij deze prijzen al in 8,5 à 9 jaar terugverdiend, al benadrukken we liever dat zelf energie opwekken 2 à 3 keer zo veel rendement oplevert dan spaargeld op de bank zetten.

Deze laatste gezamenlijke inkoopactie vindt plaats in het kader van de actie "Ik Spring Over". Met deze actie maakt organisator Urgenda voor iedereen de sprong naar een duurzamer leven makkelijk. Bij die nieuwe levensstijl past zelf je eigen energie opwekken.

Bestel nu uw zonnepanelen tegen hoge korting

Geen opmerkingen:

Een reactie posten