vrijdag 12 augustus 2011

Workshop: Transformatiespel

Door: Annelies van der Veldt

Het transformatiespel biedt je een schitterende, intense spirituele reis aan de hand van een door jouw gestelde actuele levensvraag, zingevingvraag.
Op verrassende, lichte, plezierige en diepgaande wijze laat het spel je ontvankelijk worden voor mogelijke wendingen op schijnbaar onbeweeglijke paden in jezelf en in je leven.
Via onverwachte ingangen als wonderen, inzichten, engelen en belemmeringen krijg je ten aan zien van jouw spelvraag nieuwe inzichten als geschenk aangereikt.
Een wens, verlangen, vraag of knelpunt dat jou op dit moment bezighoudt, thuis, in je werk of sociale verkeer, dichtbij of veelomvattend.

Het spel brengt je verdiepende en bevrijdende ervaringen en inzichten, het raakt jou in je speldoel en verrast je in jouw levensspel. Je inzet en je openstellen, de dieptewerking van het spel en mijn reisbegeleiding zijn de drie ingrediënten, waarin transformatie ruimte krijgt middels stilte, meditatie, humor en dialoog.

Je kunt het spel individueel spelen of met een tweede persoon, gedurende een ochtend of middag. Wil je jouw spel samen met twee, drie of vier personen spelen, is er ook alle ruimte voor jouw individuele spel, met daarbij de wederzijdse inspiratie gedurende twee dagdelen. Beide keuzes hebben hun eigen kwaliteit.
Groepen vanaf vijf tot 20 personen kunnen de groepsversie gedurende twee of tweeënhalf dagen onder mijn begeleiding spelen.

In Findhorn, een spirituele gemeenschap in Schotland heb ik dertig jaar geleden met het transformatiespel kennis gemaakt en samen met de mensen die dit spel ontwikkeld hebben, dit vele dagen gespeeld. Sinds 2004 heb ik, na een drieweekse training in Findhorn, de licentie verkregen om de uitgebreide versie van het grote tafelspel te mogen begeleiden. Nog altijd blijft het spel mij eindeloos boeien en verrassen.
Op zorgvuldige, veilige, liefdevolle en respectvolle wijze begeleid ik je in het formuleren van je spelvraag, volg je tijdens je reis en sta met je stil in het proces van verdiepende bewustwording. Tevens help ik je ontdekken via welke stappen je je verkregen inzichten en inspiratie in je leven kunt gaan integreren. Een reisverslag wordt je nagestuurd.
Geef jezelf dit geschenk.
Speel het spel.
Ik volg je.

Workshop
Datum: zaterdag 12 november
Tijd: 13.00 – 17.00 uur
Plaats: In de Herberg, Markt 1a, Cuijk
Kosten: 50 euro

Wil je meer info dan kun je bellen naar Annelies: 06-42709721, of mailen: avdveldt@live.nl

Aanmelden is noodzakelijk via: rinus@debroncuijk.nl (aub complete adresgegevens en telefoonnummer vermelden) of per telefoon 0485-211 228.
lees hier de algemene voorwaarden van Spiritueel centrum de Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten