vrijdag 15 juli 2011

Aldi laat je rimpels verdwijnen met nieuw wondermiddel

Aldi laat je rimpels verdwijnen met nieuw wondermiddel

Als we dit goede nieuws moeten geloven gaan we mooie jaren met een glad huidje tegemoet vijftigers! Onze rimpels zullen verdwijnen als sneeuw voor de zon met het nieuwste wondermiddel: slangengif! Een goedkope gezichtscrème die het gif van een Aziatische slang nabootst, belooft hetzelfde effect op je huid als botox. Het klinkt allemaal een beetje eng, maar als we het daarmee kunnen redden, kom maar op!

De nieuwste wondercrème ‘Lacura Wrinkle Stop’ bootst gif van de Aziatische Tempel Viperslang na en tests tonen aan dat de creme uitdrukkingslijnen in het gezicht en de nek vermindert door spiersamentrekkingen tegen te werken. Het gif van de slang heeft dan ook een verlammend effect. Doordat de huid rust krijgt, treedt er herstel op, met als resultaat een aanzienlijke afname van de diepte van rimpels.

Dit is niet de eerste crème op basis van synthetisch gif, maar de goedkope prijs is wel een primeur. Voor de huidige versies betaal je al gauw bijna 100 euro, ‘Lacura Wrinkle Stop’ kost 7 euro per potje. En de crème blijkt echt te werken, uit klinische tests blijkt dat als je hem twee keer per dag aanbrengt, je rimpels halveren in vier weken. Daarnaast bevat het middeltje nog andere doeltreffende ingrediënten als elastine, collageen, elastine, retinol en Q-10.

Er is (helaas!) één maar: Of de creme ook naar Nederland komt is nog niet bekend. Wel zal de crème vanaf eind april in de Britse filialen van de supermarktketen Aldi verkocht worden. Ach, misschien ook niet zo erg dat eerst die Britten het testen……..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten